Skräddarsydda lösningar

I så stor mån som möjligt använder vi oss av öppen källkod, och bidrar gärna till den öppna gemenskapen. I de fall en färdig lösning inte finns, så använder vi oss av av JavaScript, PHP och C# för att kostymisera lösningar för våra kunder.

Wordpress

Ofta har våra kunder en begränsad budget och letar efter en enkel lösning de själva kan administrera. I dessa fall brukar vi rekommendera Wordpress som CMS. Vi installerar, konfigurerar, anpassar och utvecklar tillägg.

Fotografering

Bra foton är en grund för en bra webbdesign. Därför erbjuder vi oss att fotografera miljöer och produkter som en del i att ta fram rätta känslan för er sida.

Webbanalys

Vi på Satsuma Studios älskar data och statistik - vi rekommenderar alltid att installera Google Analytics för att få en inblick i hur era besökare beter sig på webbplatsen. Genom mätbarhet kan vi ta rätt beslut och härleda investeringar kontra lönsamhet.

Sökmotors-optimering

Vi gör inga uppdrag utan att fokusera på sokmotorsoptimeringen. Är webbplatsen inte tillgänglig för Google så spelar det ingen roll hur fantastisk webbsida ni har - ingen kommer att hitta den.

Andra tjänster

Vi arbetar även med användbarhet, Google Adwords, marknadsföring, prestandaoptimeringar, design, integrationer, hjälp med webbhotell, sociala medier, DNSer, backup m.m.

Kontakta oss

Är du nyfiken på oss, har en fundering eller vill ha en offert så använd formuläret nedan.